Moa & Emil

- Följ med oss på en resa

Gamla bilder

Publicerad 2014-01-05 08:02:42 i Allmänt

Här kommer lite gamla bilder som är förberedda och skulle lagts ut för länge sen men dp internet var för dåligt. De är alltså iftån Rob Roy Glacier där vi var tvungna att köra över alla vadställen för att komma fram.


vi kom ju inte riktigt enda fram till parkeringen, här är vadstället som stoppade oss och många andra. Som tur var låg parkeringen alldeles på andra sidan så det gjorde inte så mycket. På tillbaka vägen låg det en del olika bildelar här så vi var rätt glada attvi inte försökte köra över.



Här är en hängbro i början på vandringen.


Utsikt längs vägen.


Vattenfall.





Fikapaus så nära glaciären man kunde komma.


Glaciären.


Vi framför glaciären.

Senare besökte vi även Franz Josef glaciären, tyvärr var den rn stor besvikelse. Glaciären hade dragit sig tillbaka väldigt mycket sedan 2008 och var väldigt liten idag. Dessutom var det en väldigt tråkug promenad fram till den och man såg glaciären ifrån väldigt långt håll så det här är vår favoritglaciär.

Nu är det dags för oss att göra middag, butter chicken med ris och sen jordgubbar med grädde till efterrätt. År 2014 lär bli ett rekordår när det gäller att äta jordgubbar för oss, idag blir det 4e gången vi äter det i år. De är riktigt goda här nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela