Moa & Emil

- Följ med oss på en resa

Franz Josef

Publicerad 2013-12-17 08:43:01 i Allmänt

Ja idag har vi då hamnat i Franz Josef, en liten by där det inte finns särskilt mycket. Ligger en glaciär här som vi hade tänkt vandra lite mot imorgon innan vi rör oss vidare norrut. Idag har vi kommit fram till att vi har kört över 250 mil, därmed är vår gissning på att vi skulle köra 300 mil totalt väldigt fel och bensinkostnaderna blir en aning högre ön vi räknat med.. som tur är går det ihop ändå!
Av alla de mil vi kört så har nog Emil kört max 10 av dom, men att läsa karta och sitta och åka måste vara väldigt uttröttande för han sover då väldigt mycket i bilen!

På förmiddagen var vi på puzzle world i Wanaka, där hade de en stor utomhuslabyrint och fem rum med olika slags illusioner i. Intressant att se, Emil har varit åksjuk iprincip halva dagen efter att ha varit i ett rum där golvet lutade väldigt mycket. Annars har vi mest åkt bil idag, gjort några stopp på vägem för att kika på lite olika saker bara.

Här kommer det först lite bilder iftån turen till Rob Roy glacier igår:

Emil med en av alla varningsskyltarna.


Emil hoppar över det första vadstället.


Tyvärr har wifit blivit väldigt segt nu så jag lyckas inte lägga ut fler bilder nu, ska försöka göra det senare istället.


Kommentarer

Postat av: Daniel E

Publicerad 2013-12-20 23:51:10

Shit, såg nu att det var väldigt stenigt!! Moa, jag tror på dig som chaufför :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela